Vedlikehold av websider2018-09-08T14:14:13+00:00

HVA ER VEDLIKEHOLD AV WEBSIDER?

Felles for alle websider er at det må vedlikeholdes regelmessig etter lansering. Økende krav fra markedet gjør at bedrifter presses til å holde innholdet på nettløsningene sine oppdatert til enhver tid. Nye bilder og tekster må legges inn med jevne mellomrom.

I tillegg trengs det jevnlig oppdatering av plattformer og funksjoner for å tette sikkerhetshull som oppstår etter hvert som farene for innbrudd på hjemmesiden øker, som for eksempel pga ved hacking.

Hvis du ønsker at vi skal ta kontakt, bare skriv telefonnummeret ditt her:

HVA TILBYR VI INNEN VEDLIKEHOLD AV WEBSIDER?

Pris for nettside drift: kr 500,- per time

SIKKERHETSPAKKE

Følgende oppgaver tilbys i en pakke for å sikre at din nettside fungerer som forutsatt.

Pris på sikkerhetspakke: kr 1000,- per måned

Let’s Work Together

Ta gjerne kontakt for en hyggelig web prat

Vi har lang erfaring innen alle deler av våre tjenester. Vi tilbyr kun hva vi mener vi er gode på. Dette er alt fra branding, til design, frem til levering og vedlikehold etter levering. Vårt mål er å tilby våre kunder en komplett løsning med høy kvalitet til rimelig pris. Vi offer 100% fornøydgaranti på alle våre nettsider, nettbutikker, grafiske elementer og SEO!

Litt om oss

WebPluss er et internettbyrå som er totalleverandør av webtjenester. Våre spesialiteter er å lage hjemmeside, nettside, webside, nettsted, you name it og vi kan hjelpe deg. Vi holder til i Bergen, men leverer til hele Norge.

Siste referanser