Nettside for et startup firma (Parasailing)

Kunde som ville ha en ensides nettside for å sette i gang bedriften kvikt
Denne siden er en redningsside for kunden, han ville bare ha noe opp på siden for å kunne sette i gang bedriften sin. Vi jobber videre med kundene i fremtiden om å lage mer fyldige nettsider. Siden er laget meget elegant og ren stil. Svart og hvitt gir stilrene nettsider, og er meget populære. Kunden har vært fornøyd med siden så langt, men vi er alle klar over at dette er en side som ikke skal vare evig, siden han vil utvide nettsiden, ikke bare til en mer fyldig presentasjon, men også til en nettside der man kan bestille turer og spesielle eventer, men vi bygger med kunden etter hvert som han vokser.
Kunden ønsket:

Lys, enkel, en side

Bestilling:

Utvikle og designe en nettside for et startup firma (Parasailing)

Funksjoner:

Galleri

Sider:

1 hovedside

“Webplussteamet lagde hjemmesiden til kunstprosjektet Post Capitalistic Auction, og gjorde en utmerket jobb. De kom med gode og kreative løsninger basert på ideene vi presenterte, og leverte en elegant og brukervennlig side. Webplussteamet er dyktig, rask og særdeles hyggelig å jobbe med. Jeg anbefaler Webpluss på det varmeste!”

Let’s Work Together

Ta gjerne kontakt hvis du er intresert i å ha en slik nettside

Vi har lang erfaring innen alle deler av våre tjenester. Vi tilbyr kun hva vi mener vi er gode på. Dette er alt fra branding, til design, frem til levering og vedlikehold etter levering. Vårt mål er å tilby våre kunder en komplett løsning med høy kvalitet til rimelig pris. Vi offer 100% fornøydgaranti på alle våre nettsider, nettbutikker, grafiske elementer og SEO!