Nettside for advokat

Kunden ønsket en lys og enkel nettside, denne er utformet i en profesjonell karakter nettside som passer til et advokatkontor!

Kunden har gitt inntrykk av at denne siden er meget tilfredstillende utført og syntes selv at siden var blitt meget bedre enn den forrige siden han har hatt!

Kunden ønsket:

Lys og enkel

Bestilling:

Utvikling og design av en nettside som skal være for å presentere og selge advokattjenester som advokat Christian Wefling selger.

Funksjoner:

Google kart

Sider:

4 hovedsider

“Webpluss laget ny nettside til mitt advokatfirma. De jobbet raskt og leverte til avtalt tid. Vi hadde hele veien god kontakt på telefon og e-post, og mine innspill ble fulgt opp på en utmerket måte. Det var derfor ikke noe problem at Webpluss holder til i Bergen og jeg på Lillehammer. Jeg er så fornøyd at jeg anbefaler Webpluss til alle som trenger en ny nettside.”

Let’s Work Together

Ta gjerne kontakt hvis du er intresert i å ha en slik nettside

Vi har lang erfaring innen alle deler av våre tjenester. Vi tilbyr kun hva vi mener vi er gode på. Dette er alt fra branding, til design, frem til levering og vedlikehold etter levering. Vårt mål er å tilby våre kunder en komplett løsning med høy kvalitet til rimelig pris. Vi offer 100% fornøydgaranti på alle våre nettsider, nettbutikker, grafiske elementer og SEO!